Stochastické modely v neživotním pojištění - Luknár, Ivan; Marek, Luboš; Šalša, Miroslav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2006)
Technické rezervy ke krytí rizik. Metody výpočtu IBNR na pojistná plnění. Matematické modelování rizika. Způsob určení výše rezervy v pojištění odpovědnosti z provozu motorových vozidel na základě stochastického modelování
Vedoucí práce: Luboš Marek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2006
Keywords: statistické a pojistné inženýrství [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses