Marketingový mix vybrané firmy - Čapek, Michal; Zamazalová, Marcela; Lenk, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza marketingového mixu firmy, která se aktuálně potýká s odlivem zákazníků a poklesem tržeb. Hodnocení a návrh možných změn s použitím nástrojů MM
Vedoucí práce: Marcela Zamazalová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses