Úloha měnového kurzu v eknomice a Hospodářská a měnová unie - Mokoš, Pavol; Jílek, Josef, 1957-; Šindel, Jaromír, 1981-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Měnový kurz má v ekonomice několik důležitých rolí, o které země přijde, pokud vstoupí do měnové unie. Práce zkoumá dopad zavedení jednotné měny, konkrétně na příkladu České republiky a Hospodářské a měnové unie
Vedoucí práce: Josef Jílek
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: euro; hrubý domácí produkt; měnová politika; devizové kurzy; národní hospodářství [obor dipl. práce]; diplomové práce; euro; gross domestic product; monetary policy; foreign exchange rates; master's theses