Finanční analýza společnosti AAC Czech s.r.o. - Holá, Lucie; Boukal, Petr, 1962-2022; Šveda, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zjištění příčin úpadku společnosti AAC Czech s.r.o. pomocí finanční analýzy
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses