Výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců u Policie České republiky - správy Středočeského kraje - Špačková, Helena (2006)
Popis, hodnocení a návrhy na zlepšení procesu výběru, přijímání a adaptace nových zaměstnanců u Policie České republiky. Přihlédnutí k rozdílu pracovní poměr - služební poměr