Výběr, přijímání a adaptace zaměstnanců u Policie České republiky - správy Středočeského kraje - Špačková, Helena; Dušková, Lucie; Stříteský, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Popis, hodnocení a návrhy na zlepšení procesu výběru, přijímání a adaptace nových zaměstnanců u Policie České republiky. Přihlédnutí k rozdílu pracovní poměr - služební poměr
Vedoucí práce: Lucie Dušková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: policie; přijímací řízení; pracovní poměr; státní služba; Česko; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; police; employee selection; employment relationship; civil service; Czechia; bachelor's theses