Interní audit - Studzinski, Radim; Dvořáček, Jiří, 1947-; Kafka, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Vznik a vývoj interního auditu, jeho historie, auditorské postupy, profil interního auditora. Postup interního auditu společnosti Plzeňský Prazdroj, a.s.
Vedoucí práce: Jiří Dvořáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: interní audit; účetnictví; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; internal auditing; accounting; Czechia; master's theses