Finanční analýza společnosti ZAT, a.s. - Pokorná, Martina (2006)
Zhodnocení finanční situace a výkonnost společnosti ZAT, a.s. a posouzení jejího postavení na trhu. Jedná se o průmyslový podnik působící v oblasti automatizace průmyslových procesů - OKEČ 33.3. Použité metody finanční analýzy. Finanční analýza je provedena v kontextu odvětví za období 2000 až 2005