Finanční analýza společnosti ZAT, a.s. - Pokorná, Martina; Boukal, Petr, 1962-2022; Krause, Josef, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zhodnocení finanční situace a výkonnost společnosti ZAT, a.s. a posouzení jejího postavení na trhu. Jedná se o průmyslový podnik působící v oblasti automatizace průmyslových procesů - OKEČ 33.3. Použité metody finanční analýzy. Finanční analýza je provedena v kontextu odvětví za období 2000 až 2005
Vedoucí práce: Petr Boukal
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: ekonomická přidaná hodnota; finanční analýza; výkonnost podniku; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; economic value added; financial analysis; industrial productivity; bachelor's theses