Podnikatelský záměr: Právní služby poskytované formou elektronického obchodu - Vašíček, Petr (2006)
Internet, jeho povaha, vývoj, jednotlivé služby i rozšíření mezi obyvatele. Internet a elektronický obchod. Základní principy provozování advokacie v ČR. Rozpracování konkrétního podnikatelského záměru poskytování právních služeb prostřednictvím internetu