Podnikatelský záměr: Právní služby poskytované formou elektronického obchodu - Vašíček, Petr; Hartman, Ladislav; Sigmund, Jakub; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Internet, jeho povaha, vývoj, jednotlivé služby i rozšíření mezi obyvatele. Internet a elektronický obchod. Základní principy provozování advokacie v ČR. Rozpracování konkrétního podnikatelského záměru poskytování právních služeb prostřednictvím internetu
Vedoucí práce: Ladislav Hartman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internet; elektronický obchod; právní pomoc; advokacie; Česko; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; podnikatelský záměr; diplomové práce; Internet; electronic commerce; legal aid; legal advocacy; Czechia; master's theses