Finanční analýza Spokaru, a.s. - Pochová, Lenka; Srpová, Jitka, 1957-; Marek, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Obecná charakteristika finanční analýzy, její význam a postavení ve finančním řízení, její cíle, zdroje vstupních informací a uživatelé. Metody a ukazatele finanční analýzy. Tyto metody jsou aplikovány na konkrétním příkladu, na výsledcích hospodaření společnosti Spokar a.s. Mezipodnikové srovnání analyzované společnosti s vybranými společnostmi z odvětví a vyhodnocení tohoto srovnání
Vedoucí práce: Jitka Srpová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; srovnávací metody; podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; mezipodnikové srovnávání; diplomové práce; financial analysis; financial management; comparative methods; master's theses