Finanční analýza společnosti Jihomoravská plynárenská, a.s. - Zaoralová, Lenka; Hnilica, Jiří, 1976-; Maňasová, Zuzana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Hodnocení jak finanční situace, tak celkového postavení podniku na trhu. Popis plynárenského odvětví, ve kterém se společnost pohybuje a charakteristika samotné JMP, a.s. Jednotlivé analýzy, ukazatele a mezipodnikové srovnání, na jejichž základě lze rozpoznat silné a slabé stránky podniku. Shrnutí, doporučení a rady pro daný podnik
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; plynárenství; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; gas industry; bachelor's theses