Marketing destinace cestovního ruchu Třebíč - Navrkalová, Iva; Jakubíková, Dagmar; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Práce se zabývá marketingem cestovního ruchu ve městě (destinaci). Teoretická část se zabývá marketingem měst a obcí a marketingem destinací CR. Praktická část obsahuje zpracovanou prostorovou analýzu a SWOT analýzu dané destinace. Kromě jiných je v příloze obsaženo vyhodnocení výzkumu návštěvnosti města, kraje a ČR
Vedoucí práce: Dagmar Jakubíková
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta financí a účetnictví, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: cestovní ruch; marketing destinací; Třebíč (Česko); podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; tourism; destination marketing; Třebíč (Czechia); master's theses