Metody reklamy na internetu - Sahalau, Ilya (2006)
Metody reklamy používané na internetu v současné době, včetně kladných a záporných stránek. Pokus o nalezení modelu efektivní internetové reklamy pro podniky zabývající se poskytováním služeb a propagující se pomocí internetu