Metody reklamy na internetu - Sahalau, Ilya; Koudelka, Jan; Hadrava, Tomáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Metody reklamy používané na internetu v současné době, včetně kladných a záporných stránek. Pokus o nalezení modelu efektivní internetové reklamy pro podniky zabývající se poskytováním služeb a propagující se pomocí internetu
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: internetový marketing; internet; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; Internet marketing; Internet; bachelor's theses