Aplikace internetu v cestovním ruchu - Daniš, Michal; Jakubíková, Dagmar, 1948-; Blinka, Roman; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Internet jako jeden z nástrojů, který je aplikován v marketingu cestovního ruchu. Definice cestovního ruchu, příčiny jeho vzniku a postavení v národním hospodářství. Historie a vývoj internetu. Aplikace internetu při prodeji služeb hotelových řetězců, leteckých společností, autobusové a vlakové dopravy, při prodeji služeb cestovních kanceláří a agentur, ale i v individuální dopravě a turistice
Vedoucí práce: Dagmar Jakubíková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: hotely; internet; kanceláře; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; hotels; Internet; offices; bachelor's theses