Finanční analýza Severočeských dolů, a.s. - Korbelová, Iveta (2006)
Těžební společnost Severočeské doly, a.s., její činnost, historie odvětví, privatizace společnosti. Hodnocení finančního zdraví společnosti a stability. Finanční analýza