Finanční analýza Severočeských dolů, a.s. - Korbelová, Iveta; Grünwald, Rolf, 1930-; Šmídová, Radana, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2006)
Těžební společnost Severočeské doly, a.s., její činnost, historie odvětví, privatizace společnosti. Hodnocení finančního zdraví společnosti a stability. Finanční analýza
Vedoucí práce: Rolf Grünwald
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: účetnictví a finanční řízení podniku [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses