Finanční analýza Škoda Auto a.s. - Kopelzon, Borys; Sieber, Patrik, 1977-; Lebedzeu, Uladzimir; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Kompletní finanční analýza podniku Škoda Auto a.s. s posouzením finančního zdraví a trendů rozvoje podniku
Vedoucí práce: Patrik Sieber
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses