Analýza spokojenosti zaměstnanců - Pruner, Petr (2006)
Marketingový výzkum, jeho členění, metody a fáze. Písemné šetření ve Stavebním závodě Zevosu, a.s. Analýza zjištěných dat, zpracování výsledků spokojenosti zaměstnanců a doporučení