Analýza spokojenosti zaměstnanců - Pruner, Petr; Šlechtová, Jitka; Švecová, Lenka; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Marketingový výzkum, jeho členění, metody a fáze. Písemné šetření ve Stavebním závodě Zevosu, a.s. Analýza zjištěných dat, zpracování výsledků spokojenosti zaměstnanců a doporučení
Vedoucí práce: Jitka Šlechtová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: kvalitativní výzkum; marketingový výzkum; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; qualitative research; marketing research; bachelor's theses