Faktory ovlivňující cenu fotbalových televizních práv - Chvojka, Petr (2006)
Identifikace faktorů, které mají vliv na cenu sportovních přenosových práv. Základní model financování televizního trhu. Práce se zabývá pouze takovými případy, které reprezentují centralizovaný prodej televizních práv v prostředí domácí fotbalové ligové soutěže