Faktory ovlivňující cenu fotbalových televizních práv - Chvojka, Petr; Novotný, Jiří, 1944-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Identifikace faktorů, které mají vliv na cenu sportovních přenosových práv. Základní model financování televizního trhu. Práce se zabývá pouze takovými případy, které reprezentují centralizovaný prodej televizních práv v prostředí domácí fotbalové ligové soutěže
Vedoucí práce: Jiří Novotný
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: fotbal; televize; ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; soccer; television; dissertations