Analýza reportingového informačního systému ve skupině GE Money ČR - Greif, Tomáš; Švecová, Lenka; Augustin, Michael; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Popis prvků informačních systémů ve společnosti. Vliv IS na manažerskou práci. Obecné projektové řízení a nástin metod řešení a vizualizace. Východiska a postup aplikace metodiky BPMS. Aplikace metodiky BPMS v organizaci. Implementace reportingové technologie
Vedoucí práce: Lenka Švecová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses