Hospodářsko-politická spolupráce Německa a Sovětského svazu v letech 1939-1941 - Fabianková, Klára, 1979-; Stellner, František, 1966-; Soběhart, Radek, 1978-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Vzájemné vztahy Německa a Sovětského svazu po nástupu A. Hitlera k moci. Uzavření hlavní smlouvy - Paktu Ribbentrop-Molotov a hospodářská spolupráce z této smlouvy vyplývající
Vedoucí práce: František Stellner
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: regionalistika a veřejná správa [obor dipl. práce]; diplomové práce; Německo; master's theses; Germany