Finanční analýza Š+H Bohunice, s.r.o. - Provodová, Eva (2006)
Analýza absolutních ukazatelů, relativních ukazatelů, ukazatele komplexního zhodnocení, porovnání získaných hodnot s průměrnými hodnotami v odvětví a mezipodnikové srovnání