Finanční analýza Š+H Bohunice, s.r.o. - Provodová, Eva; Krauseová, Jaruše, 1944-; Kršková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Analýza absolutních ukazatelů, relativních ukazatelů, ukazatele komplexního zhodnocení, porovnání získaných hodnot s průměrnými hodnotami v odvětví a mezipodnikové srovnání
Vedoucí práce: Jaruše Krauseová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses