Podnik v krizi - Rudolf, Filip; Synek, Miloslav, 1935-2022; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Popis cyklu krize, krizová komunikace, krizové finanční řízení, řízení lidských zdrojů a krizový management
Vedoucí práce: Miloslav Synek
Doktorská disertační práce (Ph.D.)—Vysoká škola ekonomická v Praze, Fakulta podnikohospodářská, 2006
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2006
Způsob přístupu: Internet
Keywords: ekonomika a management [obor disert. práce]; disertace; dissertations