Oceňování nemovitostí - Bydžovský, Matěj (2006)
Teoretická část práce definuje základní pojmy a základní metody oceňování nemovitostí. Praktická část obsahuje vypracovaný znalecký posudek o ceně rodinného domu s příslušenstvím i pozemky administrativním způsobem pro daňové účely podle oceňovacího předpisu