Oceňování nemovitostí - Bydžovský, Matěj; Heřman, Jan; Hezina, Miloslav, 1945-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Teoretická část práce definuje základní pojmy a základní metody oceňování nemovitostí. Praktická část obsahuje vypracovaný znalecký posudek o ceně rodinného domu s příslušenstvím i pozemky administrativním způsobem pro daňové účely podle oceňovacího předpisu
Vedoucí práce: Jan Heřman
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses