Finanční analýza společnosti Technosklo s.r.o. v Držkově - Šilhán, Josef; Scholleová, Hana, 1964-; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Metodický apart finanční analýzy. Základní údaje o společnosti. Vlastní provedení finanční analýzy. Poznatky provedeného výzkumu
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses