Finanční analýza podniku Rudolf Jelínek, a.s. - Polák, Vojtěch (2006)
Komplexní zhodnocení společnosti Rudolf Jelínek, a.s. Způsob jejího financování. Kapitálová struktura. Identifikace možných zdrojů ohrožení a její silné stránky