Finanční analýza podniku Rudolf Jelínek, a.s. - Polák, Vojtěch; Scholleová, Hana, 1964-; Mikovcová, Hana, 1959-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Komplexní zhodnocení společnosti Rudolf Jelínek, a.s. Způsob jejího financování. Kapitálová struktura. Identifikace možných zdrojů ohrožení a její silné stránky
Vedoucí práce: Hana Scholleová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses