Finanční analýza Západočeské energetiky, a.s. - Herejková, Martina; Kislingerová, Eva, 1950-; Kršková, Martina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Zhodnocení společnosti z hlediska managementu a opatření ke zlepšení. Součástí práce je mezipodnikové srovnání
Vedoucí práce: Eva Kislingerová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses