Španělsko od vstupu do ES – dvacet let v Evropě - Ficner, Filip; Hlavičková, Vlasta, 1943-; Grmelová, Nicole, 1975-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj Španělska z pohledu politického a ekonomického od roku 1986, kdy země vstoupila do Evropských společenství, jeho mezinárodní postavení a pozice především v rámci Evropy, doplněné o charakteristiku změn v právním řádu země, převážně ve španělském obchodním právu
Vedoucí práce: Vlasta Hlavičková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: evropská integrace; podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; Španělsko; European integration; master's theses; Spain