Evaluace rozvojových projektů na příkladě projektu - Kniazeva, Světlana; Adamcová, Lenka; Svoboda, Daniel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Obecný teoretický význam evaluace rozvojových projektů, její průběh, principy a stádia. Odpověď na zásadní strategické otázky: "Co je předmětem evaluace? Kdo evaluuje? Pro koho se evaluuje? Proč se evaluuje? Jak evaluovat? ". Pro lepší pochopení problematiky je rozebrán konkrétní příklad evaluační zprávy "Ostrov naděje sirotkům z Chennai", Indie
Vedoucí práce: Lenka Adamcová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses