Hospodaření a veřejná moc - Kužel, Jaroslav; Janáček, Kamil, 1943-2023; Kuhn, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta (2006)
Česká konsolidační agentura, arbitráže, dluhy, veřejné zakázky, regulace, hospodaření s veřejnými prostředky, veřejná moc, politika, filozofie, zákonodárství, odpovědnost, stát, trh
Vedoucí práce: Kamil Janáček
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Národohospodářská fakulta, 2006
Keywords: hospodářská politika [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses