Zhodnocení strategie podniku Vodafone Czech Republic a.s. - Benda, Tomáš (2006)
Deskripce společnosti Vodafone Czech Republic a.s. a činností, jimiž se zabývá. Provedení strategické analýzy podniku za použití osvědčených analytických modelů se syntézou v rámci SWOT analýzy odhalující strategicky nejvýznamnější faktory působící uvnitř i vně společnosti. Návrhy strategických typů vhodných pro aplikaci na základě doporučení vyplývajících z teoretických přístupů i manažerské praxe