Zhodnocení strategie podniku Vodafone Czech Republic a.s. - Benda, Tomáš; Svobodová, Ivana, 1969-; Kovář, František, 1940-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Deskripce společnosti Vodafone Czech Republic a.s. a činností, jimiž se zabývá. Provedení strategické analýzy podniku za použití osvědčených analytických modelů se syntézou v rámci SWOT analýzy odhalující strategicky nejvýznamnější faktory působící uvnitř i vně společnosti. Návrhy strategických typů vhodných pro aplikaci na základě doporučení vyplývajících z teoretických přístupů i manažerské praxe
Vedoucí práce: Ivana Svobodová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podniková ekonomika a management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses