Finanční řízení v podniku Uniplet Třebíč, a.s. - Albert, Michal (2006)
Hlavní úkoly finančního řízení a srovnání jejich podoby s reáliemi v akciové společnosti Uniplet Třebíč, která vyrábí maloprůměrové pletací stroje na výrobu punčochového a ponožkového zboží. Finanční řízení v této firmě z hlediska zjednodušené finanční analýzy, SWOT analýzy. Charakteristika podniku ve vztahu k okolí, tedy dodavetelům, odběratelům, zákazníkům a konkurentům