Finanční řízení v podniku Uniplet Třebíč, a.s. - Albert, Michal; Hnilica, Jiří, 1976-; Novák, Tomáš, 1979-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
Hlavní úkoly finančního řízení a srovnání jejich podoby s reáliemi v akciové společnosti Uniplet Třebíč, která vyrábí maloprůměrové pletací stroje na výrobu punčochového a ponožkového zboží. Finanční řízení v této firmě z hlediska zjednodušené finanční analýzy, SWOT analýzy. Charakteristika podniku ve vztahu k okolí, tedy dodavetelům, odběratelům, zákazníkům a konkurentům
Vedoucí práce: Jiří Hnilica
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; finanční management; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; financial management; bachelor's theses