Metody financování vývozu investičních celků - Dobešová, Kateřina; Černohlávková, Eva, 1936-2016; Morávek, Zdeněk; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Možnosti exportního financování poskytované komerčními bankami - od dodavatelského úvěru po projektové financování. Státní podpora exportu s důrazem na instituce na podporu exportu v České republice - EGAP a ČEB. Konsensus OECD, mezinárodní finanční instituce a jejich role při financování vývozu investičních celků. Proces získání pojištění u EGAP, které vyžadují komerční banky při financování vývozu do rizikových teritorií
Vedoucí práce: Eva Černohlávková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní finanční instituce; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; international financial institutions; master's theses