Vliv konce studené války na vztah USA - Evropa (1991-2001) - Tázler, Radek; Krátký, Karel, 1930-; Dubský, Zbyněk, 1974-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Euroatlantické vztahy v politicko-bezpečnostní oblasti po konci studené války. Vztahy NATO a Ruska. Situace na Blízkém a Středním východě. Balkánské konflikty. Terorismus. Nástin budoucího vývoje
Vedoucí práce: Karel Krátký
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: mezinárodní a evropská studia - diplomacie [obor dipl. práce]; diplomové práce; Evropa; master's theses; Europe