Finanční analýza společnosti Zentiva, a.s. - Slabý, Ondřej; Vávrová, Hana, 1970-; Klečka, Jiří, 1966-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2006)
V rámci analýzy je zhodnocena finanční kondice společnosti Zentiva, a.s. v letech 2002 až 2005. Práce používá standardní analytické postupy jako například horizontální a vertikální analýzu účetních výkazů, analýzu pracovního kapitálu, analýzu poměrových ukazatelů, paralelních soustav ukazatelů a jiné. S pomocí výstupů těchto dílčích analýz dochází k identifikaci a zhodnocení jednotlivých oblastí fungování podniku a vyvození příslušných závěrů o stavu zkoumaného subjektu
Vedoucí práce: Hana Vávrová
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2006
Rok obhajoby 2006
Keywords: finanční analýza; podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; financial analysis; bachelor's theses