Odměňování zaměstnanců s důrazem na daňovou problematiku - Vlková, Anna (2006)
Odměňování zaměstnanců s důrazem na daňovou problematiku a zaměřením na zaměstnanecké výhody. Cílem je nalezení vhodného způsobu odměňování zaměstnanců pomocí zaměstnaneckých výhod tak, aby bylo výhodné zároveň pro zaměstnance i pro zaměstnavatele. Zaměstnanecké výhody z teoretického a personálního hlediska. Konkrétní složky odměňování, převážně různými variantami zaměstnaneckých výhod, které jsou rozebrány vždy ze třech pohledů: ve světle daně z příjmů fyzických a právnických osob, pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a odvodům pojistného na zdravotní pojištění