Odměňování zaměstnanců s důrazem na daňovou problematiku - Vlková, Anna; Marková, Hana, 1950-; Boháč, Radim; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Odměňování zaměstnanců s důrazem na daňovou problematiku a zaměřením na zaměstnanecké výhody. Cílem je nalezení vhodného způsobu odměňování zaměstnanců pomocí zaměstnaneckých výhod tak, aby bylo výhodné zároveň pro zaměstnance i pro zaměstnavatele. Zaměstnanecké výhody z teoretického a personálního hlediska. Konkrétní složky odměňování, převážně různými variantami zaměstnaneckých výhod, které jsou rozebrány vždy ze třech pohledů: ve světle daně z příjmů fyzických a právnických osob, pojistného na sociální zabezpečení a příspěvku na státní politiku zaměstnanosti a odvodům pojistného na zdravotní pojištění
Vedoucí práce: Hana Marková
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: podnikání a právo [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses