Vědecko-výzkumná politika EU - Lepičová, Lenka; Jakš, Jaroslav, 1937-; Špaček, Vladimír; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Vývoj, financování a tvorba vědecko-výzkumné politiky EU. Analýza stavu vědy a výzkumu v členských státech EU a porovnání s USA a Japonskem. Problematika Patentu Společenství a vznikající Evropský technologický institut. Zapojení do 6. rámcového programu výzkumu a vývoje v jednotlivých státech EU a komparace mezi těmito státy
Vedoucí práce: Jaroslav Jakš
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Anglické resumé
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Keywords: mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses