Vstup ČR do EMU z pohledu vnitřní a vnější rovnováhy - Špaček, Martin; Taušer, Josef; Plchová, Božena, 1936-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2006)
Celková analýza vychází z teorie optimálních měnových zón (OCA) a věnuje se hlavním determinantám vstupu do měnové unie jako jsou podmínky, předpoklady, načasování a vyplývající výhody/nevýhody, hrozby a příležitosti při využívání společné měny. Významná část práce je věnována ekonomickým reformám
Vedoucí práce: Josef Taušer
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Způsob přístupu: Internet
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2007
Rok obhajoby 2007
Keywords: devizové kurzy; reformy; mezinárodní obchod [obor dipl. práce]; diplomové práce; foreign exchange rates; reforms; master's theses