Analýza podnikateľského zámeru firmy Biovex, vstup na zahraničný trh - Paulina, Martin (2006)
Zpracování podnikatelského záměru podnikatele Ing. Andreje Paulina - Biovex. Koncepčně ucelený pohled na činnost podnikatele. Analýza složení konkurenčních sil působících v odvětví a definování konkurenční výhody. Analýza funkčních oblastí firmy, volba podnikové strategie a vypracování taktických plánů. Návrh řešení pro jednotlivé funkční oblasti podniku, napomáhající k dosažení strategických cílů